Nový pohon pre otočné dverné krídla, poskytujúci komfort a bezpečnosť. Je plne automatický, spoľahlivý a naj…. pohon pre otváranie veľmi veľkých a ťažkých dverných krídel. Vynikajúce využitie tohto pohonu pre protipožiarne dvere. Disponuje s jedinečnou funkciou „Smart swing“, ktorá umožňuje kedykoľvek jednoduchý manuálny prechod veľkými, ťažkými dverami.

V silnej zatváracej pružine sa jednorázovo prevedie predpätie a pri prechode sa nemusí stále pohybovať. Okrem toho znižuje funkciu „Smart swing“ náklady na energiu v prevádzke i pri trvalom otvorení. Nízka konštrukčná výška a decentný design ho posúvajú na úroveň komponentov pre multifunkčné bezpečnostné dvere. Sila zatvárania a uhol otvorenia je možné nastaviť podľa požadovaného. Pohon je využiteľný ako pre 1-krídlové, tak i pre 2-krídlové dvere.

Typ pohonu: elektromechanický
Odpojenie od siete: hlavný vypínač pohonu
Druh prevádzky: automatika, noc, trvalé otvorenie, jednosmerná prevádzka, vypnuté
Druh funkcie: automat
Pusch & GO: nastaviteľná

Príslušenstvo:
Kryt pohonu ponúkame v povrchovej úprave elox alebo farebné prevedenie podľa RAL. Pri 2-krídlových dverách je možnosť objednať kryt ako priebežný alebo vložený.

Montážna platňa pohonu (voliteľné príslušenstvo):
V závislosti na podmienkach inštalácie je nutné použitie montážnej platne. Odporúča sa z dôvodu zjednodušenia montáže. V závislosti na prevedení krytu, ponúkame vhodnú montážnu platňu.

Ramienka:
Sú v ponuke pre rôzne hĺbky ostenia.

Klzná lišta:
Montáž závisí na vybranom type dorazu

Montáž:
na rám na strane proti závesom s ramienkom
na rám na strane proti závesom s klznou lištou
na rám na strane závesov s klznou lištou
na krídle na strane proti závesom s klznou lištou
na krídle na strane závesov s klznou lištou 
na krídle na strane závesov s ramienkom

    Máte záujem o tento produkt? Zanechajte nám na vás kontakt.